Geplaatst op

De uitslag van de vakantiepuzzel 2020 is bekend!

Het is zover, de mooie zomer is voorbij *sniff*. Tijd voor de uitslag van onze vakantiepuzzel!

Ten eerste onze complimenten! Bijna 100 inzendingen en zo goed als allemaal waren ze nog goed ook! We hopen dat jullie net zoveel plezier hebben gehad met het uitzoeken van alle antwoorden als wij met het maken en in elkaar zetten van de puzzel. In elk geval weten jullie echt alles van magic 🙂

Het goede antwoord was natuurlijk: Een magische vakantie allemaal!

We hebben de deelnemerslijst genomen en genummerd. Daarna op random.org een random nummerlijst laten maken De eerste 3 nummers van de lijst hebben we gematched met de deelnemerslijst om te zien wie er prijs heeft!

We zullen er niet langer omheen draaien, het is tijd voor waar jullie echt voor komen: Wie gaat er met de prijzen vandoor!? ZIE HIER:

Signature Spellbook - Chandra

Het Chandra Spellbook is gewonnen door……


JOEP ALBERS!


Selecteer de tekst tussen de lijnen

Core Set 2021 Bundle

De Bundle twv €34,95 is gewonnen door…….


JESPER SILVIUS!


Selecteer de tekst tussen de lijnen

Double Masters VIP Booster

En als laatste, de absolute hoofdprijs, de VIP booster twv €99,95 is gewonnen door…….


STEPHAN VAN LAARHOVEN!


Selecteer de tekst tussen de lijnen

Gefeliciteerd aan alle winnaars met jullie prijs! we nemen deze week met jullie contact op op het aangegeven mailadres om te zorgen dat jullie je prijs zo snel mogelijk in huis hebben!

Als laatste willen we jullie allemaal heel erg bedanken voor het meedoen, geweldig hoeveel inzendingen we hebben gekregen en daarnaast ook alle leuke reacties. Erg gaaf en we gaan snel weer een nieuwe prijsvraag/puzzel verzorgen!