Retourneren

Mocht het ontvangen product niet geheel naar wens zijn dan heb je het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product in de originele onbeschadigde staat en liefst in de originele verpakking aan de ons geretourneerd moeten worden.

U kunt om de retour aan te melden het beste een mail sturen aan info@flippedtable.nl. Eventueel kunt u voor deze mail gebruik maken van ons retour formulier maar dit hoeft niet.

Na het versturen van deze annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de verzendkosten voor retour zenden zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Wij zullen vervolgens het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.