Geplaatst op

PostNL Limiteert het aantal pakketten

Helaas heeft PostNL vandaag besloten om nog maar een beperkt aantal pakketten per dag te accepteren. Webshops hebben het volgend ebericht gekregen:

Samen hebben we afgelopen tijd veel extra pakketten verwerkt en we zien nog steeds een enorme stijging voor de komende tijd. Om ons netwerk draaiende te kunnen houden is het nodig om de toestroom van pakketten te beperken voor alle verzendende klanten. Daarom hanteren we per 21 december tijdelijk een maximaal aantal pakketten dat per dag kan worden voorgemeld. Is dat maximum bereikt? Dan is het niet meer mogelijk om een label of barcode te genereren. Je krijgt vanaf dan ook een (fout)melding te zien tijdens het voormelden. De volgende dag komen er weer nieuwe labels en barcodes beschikbaar. We begrijpen heel goed dat deze aanpassing vervelend is voor jou en dat het jouw proces verstoort. Dit is in deze uitzonderlijke tijd nodig om zoveel mogelijk pakketten goed te kunnen verwerken en bezorgen. Het is helaas niet mogelijk als nieuwe klant om direct te beginnen met het verzenden van pakketten. De huidige capaciteit laat het nog niet toe. We vragen de nieuwe klanten nog heel even geduld.

Helaas is dit een onaangekondigde actie, we proberen zoveel mogelijk te verzenden maar houdt hierdoor rekening met vertraging van je bestelling. We kunnen vandaag bijvoorbeeld al geen verzendlabels meer aanmaken 🙁